Home   Testimonials   Feedback   FAQ'S   Travels   Newsletters   Contact Us

Healing the World, One Person at a Time

Photos and Videos of Swami Kripananda

Asana and Pranayama, Yoga Postures and Breathing Exercises

Sayings and Teachings of Swami Kripananda

Swami Kripananda's Yoga Workshops and Yoga Retreats

Veel gereist en zeer gehouden van door zijn aanhangers, Swami Kripananda is een genezer van buitengewone capaciteiten. Zijn meditatieworkshops en terugtocht zijn gewaarborgd om deelnemers met een diepgaande ervaring van de overkant te verlaten. geaccrediteerd door Psychics en Media, vervoerden Swamiji zijn publiek in een gehele nieuwe wereld van paranormale ervaring…   in wat hij een „parallelle wereld van bestaan“ roept.
     Een zuivere aanraking op het voorhoofd door te bezoeken Swami zal mensen in een diepe trance sturen. Velen beëindigen omhoog liggen uitgespreid op de vloer, die in een gehele nieuwe wereld van bewustzijn wordt vervoerd.
     De foto's die tijdens dit proces worden genomen neigen om de manifestatie van orbs te tonen. Sommige van deze orbs hebben gezichten en/of symbolen zelfs ingebed in hen.
     Swami Kripananda werd geïntroduceerdb aan yoga in 1983. Een paar jaren later begon hij met de legendarische Leraar van de Yoga M.B.K.S Iyengar op te leiden. Hij werd ingewijd in de Wetenschap van Meditatie Shaktipat door Zijn Heiligheid Swami Shivom Tirth Maharaj van het geslacht Tirtha in het zelfde jaar.
Hij ontving zijn tweede initiatie van Zijn Heiligheid Mahamandaleshwar Swami Arjun Puri Maharaj in 2005. Hij verliet India in het buitenland voor zijn reizen in 1998.
     Hij leeft weldra op de Kust van het Westen van de Verenigde Staten.
     Om meer over Swami Kripananda te weten te komen, te versturen gelieve info@kripayoga.com met de elektronische post of
telefoon: 845-483-9642.
Een grappige blik op kattenyoga